Om je te helpen ontspannen, speelt aanraken in een Rebalancing® sessie een belangrijke rol. Ik gebruik aanraking echter in een andere context: meer bewustzijn en aanwezigheid in je lichaam brengen.

In een sessie help ik je om te zakken in jezelf. In een tempo dat daarbij past, zonder dat er iets moet of een verwachting op zit. In de ervaring die voelbaar wordt, nodig ik je uit om je aandacht daar naar toe te brengen en woorden aan te geven. Je zult merken dat hierdoor je bewustzijn geleidelijk groter wordt en je waarneming nauwkeuriger. Het fijne is dat dit ontspant en ruimte maakt voor andere of nieuwe gewaarwordingen.

Wanneer je kunt toelaten wat zich aandient, krijg je zicht op wat er voor jou toe doet. Het doel van Rebalancing is niet om dat te veranderen maar om je te ondersteunen in wat er zich aandient. Zonder oordeel, met aandacht en belangstelling.

Door samen te onderzoeken wat er voor jouw belangrijk is, zul je gaan ervaren dat je lichaam een bijzondere plek is van kennis en wijsheid en dat antwoorden en oplossingen daar te vinden zijn: wie je bent, wat je wilt en wat je niet (meer) wilt.

 

VOOR WIE

Wanneer je niet lekker in je vel zit of klachten ondervindt waar je maar geen grip op kunt krijgen, is Rebalancing een eerlijke en directe vorm om aandacht aan je ongemak te geven. Dit vraagt echter ook een oprechte bereidheid om op een dieper niveau naar jezelf te kijken.

SESSIE

Een sessie vindt plaats op de massagetafel en wordt gegeven op de onbedekte huid. Als dat ongemakkelijk of moeilijk voor je is, kan de sessie ook gekleed worden gedaan.

ERVARINGEN

J: Zoals altijd vind ik dat je me heel veel ruimte geeft om mezelf te zijn. Het is voor mij een enorm groot goed dat je geduldig, rustig, ruimtegevend en invoelend, niet oordelend reageert. Het hoeft niet anders en tevens nodig je uit.

M: Je hebt iets in me losgemaakt wat los moest. Dank je wel.