Een sessie kost bij mij € 75,- en duurt anderhalf tot twee uur. Past mijn prijskaartje niet in jouw budget, laat het me weten. Dan kijken we naar wat er wel mogelijk is.

Je bent zowel overdag, in de avond als in het weekend welkom. 

Kom je voor het eerst, dan zal deze sessie altijd een kennismakingssessie zijn. Tijdens een korte intake is er ruimte om elkaar vragen te stellen en zullen we daarna de massagetafel en aanraking gebruiken.

Ook een eerste sessie sluit aan bij jouw behoefte op dat moment. Zo kun je het best ervaren wat een sessie met je doet.

Mocht je besluiten een vervolg te geven aan onze eerste sessie dan maken we een aantal afspraken rond onze samenwerking. Waar nodig gaan we wat dieper in op de reden van je komst en stemmen we af op wat voor jou het beste werkt. Zo werken we samen aan veiligheid en vertrouwen.

Wil je een afspraak maken of iets vragen, sms of whatsapp dan naar 0611165960, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Mailen mag ook, info@vrolijkrebalancing.nl

 

ADRES

Mijn praktijk bevind zich in Amsterdam Noord en is bereikbaar met GVB bus 34 vanaf Centraal Station. De bushalte is aan de IJzijde. Uitstappen halte Mosplein. Vanaf daar is het zes minuutjes lopen. Het adres is Sleutelbloemstraat 54 huis, 1031 AP

Bij mij in de buurt is er een blauwe parkeerzone. In deze zone kun je met je parkeerschijf tot maximaal 2,5 uur gratis parkeren. Stukje verderop is het parkeren gratis.